
>
Концентрування фруктових паст та аналіз їх якості [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, В. І. Бабенко //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 2. - С. 198-202.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Бабенко, В. І.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Л. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Бабенко, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|