>
Криворучко, Юрій.Виробництво м'яса у країнах світу [Текст] / Ю. Криворучко, В. Бабай //
Криворучко, Юрій.
Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : тези ІІІ Всеукр. наук.-практ. студент. конф. здобувачів, 12 берез. 2024 р. - Одеса, 2024. - С. 50-54.
Додаткові точки доступу:
Бабай, В.
Додаткові точки доступу:
Бабай, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|