
>
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 2. Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, М. Л. Серік, І. С. Роговий, Т. М. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 138 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Роговий, І. С.
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Роговий, І. С.
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|