>
Білаш, Б. Г.Особливості формування якості хліба з додаванням пластівців з пророщеного зерна пшениці [Текст] / Б. Г. Білаш, В. О. Тарасова ; наук. керівник С. Г. Олійник //
Білаш, Б. Г.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 110.
Додаткові точки доступу:
Тарасова, В. О.
Олійник, Світлана Георгіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Тарасова, В. О.
Олійник, Світлана Георгіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |