
>
Effect of banana powder and butter on the formation of the crystalline phase of sugar fondant [Electronic resource] / M. Ianchyk, A. Niemirich, O. Vasheka, O. Petrusha, N. I. Pogozhikh //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 35 - 41.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.140129.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ianchyk, M.
Niemirich, A.
Vasheka, O.
Petrusha, O.
Pogozhikh, N. I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ianchyk, M.
Niemirich, A.
Vasheka, O.
Petrusha, O.
Pogozhikh, N. I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |