
>
637.13
Д 27
Дейниченко, Григорій Вікторович (26.01).Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини. [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна. - Х. : Факт, 2008. - 207 с. - ISBN 978-966-637-616-2 : 25.00 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: переробка -- сировина -- молочна --
Анотація:
У моногарафії розглянуті питання вдосконалення процесів переробки білково-вуглуводної молочної сировини на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства шляхом застосування мембранних технологій. Наведено нові технології виробництва продуктів харчування з використанням УФ похідних білково-вуглеводної сировини та результати досліджень показників їх якості. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог закладів ресторанного господарства і харчових виробництв. Матеріал буде корисним для наукових і практичних працівників, що займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читчів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
Додаткові точки доступу:
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Д 27
Дейниченко, Григорій Вікторович (26.01).
УДК | |
637.13 |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: переробка -- сировина -- молочна --
Анотація:
У моногарафії розглянуті питання вдосконалення процесів переробки білково-вуглуводної молочної сировини на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства шляхом застосування мембранних технологій. Наведено нові технології виробництва продуктів харчування з використанням УФ похідних білково-вуглеводної сировини та результати досліджень показників їх якості. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-механік та інженер-технолог закладів ресторанного господарства і харчових виробництв. Матеріал буде корисним для наукових і практичних працівників, що займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого кола читчів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
Додаткові точки доступу:
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | оиф | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | оиф | 347662 347711 349838 351569 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 | ||
2 | 26 | 26.11 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|