
>
637.358.051
Г 95
Гурський, Петро Васильович.Вивчення основних показників якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] / П. В. Гурський //
Г 95
Гурський, Петро Васильович.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 22-27.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
Ключові слова: олія соняшникова -- подсолнечное масло -- харчові продукти -- пищевые продукты -- сир кисломолочний -- творог --
Анотація:
У статті наведено результати досліджень основних органолептичних, мікробіологічних та токсиологичних показників якості і визначено інтергальний показник якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного.
В статье приведены результаты исследований основных органолептических, микробиологических и токсиологичних показателей качества и определены интергальний показатель качества паст закусочных на основе творога нежирного.
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК | |
637.358.051 |
Ключові слова: олія соняшникова -- подсолнечное масло -- харчові продукти -- пищевые продукты -- сир кисломолочний -- творог --
Анотація:
У статті наведено результати досліджень основних органолептичних, мікробіологічних та токсиологичних показників якості і визначено інтергальний показник якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного.
В статье приведены результаты исследований основных органолептических, микробиологических и токсиологичних показателей качества и определены интергальний показатель качества паст закусочных на основе творога нежирного.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|