>
Дейниченко, Григорий Викторович.Варка полуфабриката бульона из сельскохозяйственной птицы [Текст] / Г. В. Дейниченко, Ш. Н. Атаханов //
Дейниченко, Григорий Викторович.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюзной науч. конф., дек. 1990 г. - Харьков : ХИОП, 1990. - С. 330.
Додаткові точки доступу:
Атаханов, Ш. Н.
Додаткові точки доступу:
Атаханов, Ш. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|