>
Application of membrane technologies in modern conditions of juice production [Text] / O. Cherevko, G. Deinychenko, D. Dmytrevskyi, V. Guzenko, H. Heiier, L. Tsvirkun //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 67-77.
Додаткові точки доступу:
Cherevko, O.
Deinychenko, G.
Dmytrevskyi, Dmytro
Guzenko, V.
Heiier, H.
Tsvirkun, L.
Додаткові точки доступу:
Cherevko, O.
Deinychenko, G.
Dmytrevskyi, Dmytro
Guzenko, V.
Heiier, H.
Tsvirkun, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|