
>
Дослідження процесу варіння рибного бульйону з кісткових анатомічних частин ставкової риби [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, А. Стремоухова, В. О. Старков, О. М. Постнова //
Праці ТДАТУ. - Мелітополь, 2019. - Т. 19, № 3. - С. 55-64.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, В. М.
Стремоухова, А.
Старков, В. О.
Постнова, Ольга Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, В. М.
Стремоухова, А.
Старков, В. О.
Постнова, Ольга Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|