
>
Influence of the «Magnetofood» food supplement on the structural and mechanical properties of molded fruit Jelly with various structure-forming agents [Text] / I. Tsykhanovska, V. Yevlash, V. Khamitova, K. Urazbaieva, O. Alexandrov, N. Kaida //
Bulletin of the National University «KhPI». Series: New solutions in modern technologe : Collected Works. - Kharkiv : NTU «KhPI», 2019. - № 5 (1330). - С. 175-186.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Khamitova, V.
Urazbaieva, K.
Alexandrov, O.
Kaida, N.
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Yevlash, Viktoria
Khamitova, V.
Urazbaieva, K.
Alexandrov, O.
Kaida, N.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|