>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Вплив режимів ферментації огірків на вміст у них хлорофілів та каротиноїдів [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 450-457.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Г. А.
Білоус, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|