
>
Deinychenko, Grygorii.Research of the safety indicators of berry sauces with seaweed's raw materials [Electronic resource] / G. Deinychenko, T. Lystopad, T. Kolisnychenko //
Deinychenko, Grygorii.
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2019. - Vol. 13, Issue 2. - P. 103-110. - DOI 10.15673/fst.v13i2.1405.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Lystopad, T.
Kolisnychenko, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Lystopad, T.
Kolisnychenko, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |