>
Розробка оздоровчих дрібнодисперсних пюреподібних добавок на основі гороху [Текст] / Я. С. Пальваль, К. М. Веливецька ; наук. керівник: В. В. Погарська, О. С. Погарський //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 75.
Додаткові точки доступу:
Пальваль, Я. С.
Веливецька, К. М.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Погарський, Олексій Сергійович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Пальваль, Я. С.
Веливецька, К. М.
Погарська, Вікторія Вадимівна\наук. керівник\
Погарський, Олексій Сергійович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |