
>
Шаніна, Ольга Миколаївна.Оптимізація технології безглютенового хліба зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш //
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 105-107..
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|