
>
641.539:664
Д 70
Дослідження показників якості водно-жирнової емульсії для хлібопекарного виробництва [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. О. Челомбітько, О. М. Постнова //
Д 70
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 71-74.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
Ключові слова: емульсія -- эмульсия -- ультразвук -- хлібопекарне виробництво -- хлебопекарское производство -- змащення форм -- смазывание форм -- якість -- качество --
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Челомбітько, В. О.
Постнова, Ольга Миколаївна
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК | |
641.539:664 | |
641.539 | |
664 |
Ключові слова: емульсія -- эмульсия -- ультразвук -- хлібопекарне виробництво -- хлебопекарское производство -- змащення форм -- смазывание форм -- якість -- качество --
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Челомбітько, В. О.
Постнова, Ольга Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|