>
Єсіна, М. Є.Розроблення рецептурного складу апетайзерів [Текст] / М. Є. Єсіна ; наук. керівник М. Б. Колеснікова //
Єсіна, М. Є.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 17.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|