
>
Дубинина, Антонина Анатольевна.Показатели качества новых томатных кетчупов [Текст] / А. А. Дубинина, В. С. Ольховская //
Дубинина, Антонина Анатольевна.
Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 60.
Додаткові точки доступу:
Ольховская, В. С.
Додаткові точки доступу:
Ольховская, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|