>
Удосконалення технології печива вівсяного з використанням дієтичної добавки «Клітковина гречана» для збагачення раціону харчування [Текст] / К. В. Корольов ; наук. керівник: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. В. Степаненко //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 142.
Додаткові точки доступу:
Корольов, К. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\наук. керівник\
Степаненко, Сергій Віталійович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Корольов, К. В.
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\наук. керівник\
Степаненко, Сергій Віталійович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |