
>
Визначальні параметри електроконтактного нагрівання в процесі комбінованого смаження кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, Ю. Р. Князєв, О. Г. Дьяков, А. О. Шевченко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - Вип. 2 (8). - С. 209-215.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Князєв, Ю. Р.
Дьяков, О. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Князєв, Ю. Р.
Дьяков, О. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|