
>
Сухі яєчні продукти та визначення їх безпечності та якості [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько //
Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2021. - № 7. - С. 133-167. - DOI https://doi.org/10.31890/vttp.2021.07.25.
Додаткові точки доступу:
Цивірко, Інна Леонідівна
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Париловський, Олександр Іванович
Богатирьова, Аліна Михайлівна
Криворотько, Р. О.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Цивірко, Інна Леонідівна
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Париловський, Олександр Іванович
Богатирьова, Аліна Михайлівна
Криворотько, Р. О.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|