
>
Гіренко, Н. І.Дослідження впливу кріостабілізуючих добавок на мікроструктурні показники фаршу з м’ясом та рослинними гідробіонтами під час заморожування-розморожування [Текст] / Н. І. Гіренко, Д. П. Крамаренко, В. В. Дуб //
Гіренко, Н. І.
Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : ЛТЕУ, 2022.
Додаткові точки доступу:
Крамаренко, Д. П.
Дуб, Володимир Васильович
Додаткові точки доступу:
Крамаренко, Д. П.
Дуб, Володимир Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|