
>
Паска, М. З.Технологічна оцінка якості м’яса залежно від фізіологічного стану [Текст] / М. З. Паска, У. Р. Драчук, М. О. Янчева //
Паска, М. З.
Scientific Messenger LNUVMB. - 2017. - Vol. 19, № 80. - P. 8-12.
Додаткові точки доступу:
Драчук, У. Р.
Янчева, Марина Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Драчук, У. Р.
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|