
>
Білаш, Б. Г.Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння [Текст] / Б. Г. Білаш, М. С. Ярова ; наук. керівник С. Г. Олійник //
Білаш, Б. Г.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 43.
Додаткові точки доступу:
Ярова, М. С.
Олійник, Світлана Георгіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ярова, М. С.
Олійник, Світлана Георгіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|