>
Технології натуральних кулінарних виробів з м'яса птиці та дослідження їх якості [Текст] / Г. М. Постнов, О. І. Черевко, О. М. Постнова, Н. І. Єсінова //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 72-78.
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Черевко, О. І.
Постнова, Ольга Миколаївна
Єсінова, Ніна Ігорівна
Додаткові точки доступу:
Постнов, Геннадій Михайлович
Черевко, О. І.
Постнова, Ольга Миколаївна
Єсінова, Ніна Ігорівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|