>
Концептуальні принципи формування стандартів сервісу в ресторанному бізнесі [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, Т. П. Кононенко, Н. В. Полстяна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 73 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|