>
Экспертный анализ рецептур кулинарной продукции [Текст] / Л. М. Крайнюк, Л. А. Касилова, Е. Б. Дроменко, Л. П. Лысенков //
Ресторанная жизнь. - 2005. - № 2. - С. 26-27.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.
Касилова, Л. А.
Дроменко, Елена Борисовна
Лысенков, Л. П.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.
Касилова, Л. А.
Дроменко, Елена Борисовна
Лысенков, Л. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|