
>
Визначення впливу внутрішніх та зовнішніх чинників на формування кольору фруктів за допомогою кольорових характеристик [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, С. О. Ленерт //
Нукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 131-138.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Ленерт, С. О.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Черевко, О. І.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Ленерт, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|