>
Лисюк, Г. М.Использование криас-красителей в производстве пищевых продуктов [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова //
Лисюк, Г. М.
Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 90-91.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Владимировна
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Владимировна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|