
>
Study of Main Quality and Safety Parameters of Structured Olives and Their Change Under The Influence of Technological Factors [Text] / O. Tishchenko, N. Grynchenko, P. Pyvovarov, H. Stepankova //
Eureka: Life Sciences. - 2019. - Vol. 4 (22). - P. 54-61.
Додаткові точки доступу:
Tishchenko, O.
Grynchenko, N.
Pyvovarov, P.
Stepankova, H.
Додаткові точки доступу:
Tishchenko, O.
Grynchenko, N.
Pyvovarov, P.
Stepankova, H.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |