641.539:664
Розробка ультразвукового гомогенізатора молока [Текст] / Г. М. Шипко, О. М. Постнова //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 1 (2). - С. 37-41..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК
641.539:664
641.539
664

Ключові слова: молоко -- молочний жир -- молочный жир -- гомогенізація молока -- гомогенизация молока --
Анотація:
Було запропоновано використання ультразвукової обробки для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу. За результатами досліджень сформульовані основні технологічні, експлуатаційні та екологічні вимоги для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, а також запропановано принципову схему для апаратурного оформлення відповідного процесу.
Было предложено использование ультразвуковой обработки для эффективного проведения процесса гомогенизации молока, проведено исследование по изучению влияния ультразвуковой обработки на эффективность процесса. По результатам исследований сформулированы основные технологические, эксплуатационные и экологические требования для эффективного проведения процесса гомогенизации молока, а также запропановано принципиальную схему для аппаратурного оформления соответствующего процесса.
Додаткові точки доступу: