
>
641.539:664
Шипко, Г. М.Розробка ультразвукового гомогенізатора молока [Текст] / Г. М. Шипко, О. М. Постнова //
Шипко, Г. М.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (2). - С. 37-41..
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
Ключові слова: молоко -- молочний жир -- молочный жир -- гомогенізація молока -- гомогенизация молока --
Анотація:
Було запропоновано використання ультразвукової обробки для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу. За результатами досліджень сформульовані основні технологічні, експлуатаційні та екологічні вимоги для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, а також запропановано принципову схему для апаратурного оформлення відповідного процесу.
Было предложено использование ультразвуковой обработки для эффективного проведения процесса гомогенизации молока, проведено исследование по изучению влияния ультразвуковой обработки на эффективность процесса. По результатам исследований сформулированы основные технологические, эксплуатационные и экологические требования для эффективного проведения процесса гомогенизации молока, а также запропановано принципиальную схему для аппаратурного оформления соответствующего процесса.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
(Шифр в БД І915445/2016/1(2))
УДК | |
641.539:664 | |
641.539 | |
664 |
Ключові слова: молоко -- молочний жир -- молочный жир -- гомогенізація молока -- гомогенизация молока --
Анотація:
Було запропоновано використання ультразвукової обробки для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, проведено дослідження щодо вивчення впливу ультразвукової обробки на ефективність процесу. За результатами досліджень сформульовані основні технологічні, експлуатаційні та екологічні вимоги для ефективного проведення процесу гомогенізації молока, а також запропановано принципову схему для апаратурного оформлення відповідного процесу.
Было предложено использование ультразвуковой обработки для эффективного проведения процесса гомогенизации молока, проведено исследование по изучению влияния ультразвуковой обработки на эффективность процесса. По результатам исследований сформулированы основные технологические, эксплуатационные и экологические требования для эффективного проведения процесса гомогенизации молока, а также запропановано принципиальную схему для аппаратурного оформления соответствующего процесса.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|