
>
Гершун, В. С.Виробництво продуктів харчування, збагачених рослинними стеринами [Текст] / В. С. Гершун, наук. керівник А. А. Дубініна //
Гершун, В. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 177.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|