
>
Головко, Микола Павлович.Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу «Селеновий» [Текст] / М. П. Головко, В. Г. Применко, Т. М. Головко //
Головко, Микола Павлович.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Вип. 2 (22). - С. 262-269.
Додаткові точки доступу:
Применко, В. Г.
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Применко, В. Г.
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |