>
664.653/654
П 49
Поліпшення якості хлібобулочних подових виробів зі слабкого пшеничного борошна [Текст] //
П 49
Хранение и переработка зерна : науч.-практ. журн. - 2013. - № 12(177). - С. 53-55. - Бібліогр.: с. 55.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: оцтова кислота -- уксусная кислота -- лимонна кислота -- лимонная кислота -- клейковина -- слабке пшеничне борошно -- слабая пшеничная мука -- гліцерин -- глицерин -- формостійкість -- формоустойчивость -- хлебопечение -- хлібопечення -- технологии -- технології --
Анотація:
У статті наведено результати досліджень впливу органічних кислот та гліцерину на фармостійкість подових хлібобулочних виробів. Також наведені дані про вплив добавок на показники якості хлібобулочних виробів у присутності жиру та цукру.
В статье приведены результаты исследований влияния органических кислот и глицерина на фармостойкость подовых хлебобулочных изделий. Также приведены данные о влиянии добавок на показатели качества хлебобулочных изделий в присутствии жира и сахара.
| УДК | |
| 664.653/654 | |
| 654 |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: оцтова кислота -- уксусная кислота -- лимонна кислота -- лимонная кислота -- клейковина -- слабке пшеничне борошно -- слабая пшеничная мука -- гліцерин -- глицерин -- формостійкість -- формоустойчивость -- хлебопечение -- хлібопечення -- технологии -- технології --
Анотація:
У статті наведено результати досліджень впливу органічних кислот та гліцерину на фармостійкість подових хлібобулочних виробів. Також наведені дані про вплив добавок на показники якості хлібобулочних виробів у присутності жиру та цукру.
В статье приведены результаты исследований влияния органических кислот и глицерина на фармостойкость подовых хлебобулочных изделий. Также приведены данные о влиянии добавок на показатели качества хлебобулочных изделий в присутствии жира и сахара.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|