664.653/654
П 49
Поліпшення якості хлібобулочних подових виробів зі слабкого пшеничного борошна [Текст] //
Хранение и переработка зерна : науч.-практ. журн. - . - № 12(177). - С. 53-55. - Бібліогр.: с. 55.
УДК
664.653/654
654

Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: оцтова кислота -- уксусная кислота -- лимонна кислота -- лимонная кислота -- клейковина -- слабке пшеничне борошно -- слабая пшеничная мука -- гліцерин -- глицерин -- формостійкість -- формоустойчивость -- хлебопечение -- хлібопечення -- технологии -- технології --
Анотація:
У статті наведено результати досліджень впливу органічних кислот та гліцерину на фармостійкість подових хлібобулочних виробів. Також наведені дані про вплив добавок на показники якості хлібобулочних виробів у присутності жиру та цукру.
В статье приведены результаты исследований влияния органических кислот и глицерина на фармостойкость подовых хлебобулочных изделий. Также приведены данные о влиянии добавок на показатели качества хлебобулочных изделий в присутствии жира и сахара.