
>
Пивоваров, Павло Петрович.Використання плодово-овочевих пюре в якості стабілізатора в технології емульсійних соусів [Текст] / П. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук //
Пивоваров, Павло Петрович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 127-131.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Додаткові точки доступу:
Горальчук, А. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|