
>
Довгань, М. В.Теоретико-методичні засади оцінювання платоспроможності підприємства [Текст] / М. В. Довгань, наук. керівник Н. Б. Кащена //
Довгань, М. В.
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 85-92.
Додаткові точки доступу:
Михайлюк, З. З.
Кащена, Наталія Борисівна
Додаткові точки доступу:
Михайлюк, З. З.
Кащена, Наталія Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|