
>
Самохвалова, Ольга Владимировна.Пути повышения пищевой ценности маффинов [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова //
Самохвалова, Ольга Владимировна.
Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник статей ІІІ Междунар. конф., 23-24 мар. 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 129-131.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубеневна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубеневна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|