>
Каднічанський, І. Р.Розробка еко-концепції для підприємств готельно-ресторанного бізнесу в форматі Zero Waste [Текст] / І. Р. Каднічанський ; наук. керівник К. В. Калєнік //
Каднічанський, І. Р.
Готельно-ресторанна справа : матеріали І туру Всеукр. конкурсу студент. наук. робіт з галузей знань, спец. у 2023-2024 навч. р. - 2024.
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Калєнік, Ксенія Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|