
>
637(072)
Б 63
Біологічна цінність та якість продукції тваринництва та її корекція за різних екологічних умов [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для студентів освіт. ступеня "магістр" ден. та заоч. форм навчання спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: А. П. Палій, А. П. Палій. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 18 с.
Ключові слова: фізіологічний стан -- физиологическое состояние -- організм тварини -- организм животного -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- безпека -- безопасность -- сільськогосподарські тварини -- сельскохозяйственные животные -- біологічно активні добавки -- биологически активные добавки -- техногенне навантаження -- техногенная нагрузка -- санітарно-гігієнічна оцінка -- санитарно-гигиеническая оценка -- екологічні зони -- экологические зоны --
Додаткові точки доступу:
Палій, Анатолій Павлович\авт.-уклад.\
Палій, Андрій Павлович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Б 63
УДК | |
637(072) | |
591.1(072) | |
636.083/.087(072) |
Ключові слова: фізіологічний стан -- физиологическое состояние -- організм тварини -- организм животного -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- безпека -- безопасность -- сільськогосподарські тварини -- сельскохозяйственные животные -- біологічно активні добавки -- биологически активные добавки -- техногенне навантаження -- техногенная нагрузка -- санітарно-гігієнічна оцінка -- санитарно-гигиеническая оценка -- екологічні зони -- экологические зоны --
Додаткові точки доступу:
Палій, Анатолій Павлович\авт.-уклад.\
Палій, Андрій Павлович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія виробництва продукції тваринництва | 1 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|