
>
Prospective technologies of industrial processing of whey from sour milk cheese [Text] / V. Kolesnyk, V. Polupan, N. Penkina, A. Penkin, S. Veretennikov, O. Veretennikov //
Moderní aspekty vědy: XXXVIII : Díl mezinárodní kolektivní monografie, Mezinárodní Ekonomický Institut s.r.o. - 2023. - S. 158-168.
Додаткові точки доступу:
Kolesnyk, Victoria
Polupan, V.
Penkina, Nataliia
Penkin, A.
Veretennikov, S.
Veretennikov, O.
Додаткові точки доступу:
Kolesnyk, Victoria
Polupan, V.
Penkina, Nataliia
Penkin, A.
Veretennikov, S.
Veretennikov, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|