
>
Гігієна і експертиза харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти, спец. 211 Ветеринарна медицина / авт.-уклад.: В. М. Жиліна [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2025. - 22 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Жиліна, Валентина Миколаївна\авт.-уклад.\
Бусол, Леся Володимирівна\авт.-уклад.\
Цивірко, Інна Леонідівна\авт.-уклад.\
Париловський, Олександр Іванович\авт.-уклад.\
Дегтярьов, Микола Олександрович\авт.-уклад.\
Богатирьова, Аліна Михайлівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Жиліна, Валентина Миколаївна\авт.-уклад.\
Бусол, Леся Володимирівна\авт.-уклад.\
Цивірко, Інна Леонідівна\авт.-уклад.\
Париловський, Олександр Іванович\авт.-уклад.\
Дегтярьов, Микола Олександрович\авт.-уклад.\
Богатирьова, Аліна Михайлівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |