
>
Упровадження системи HACCP на підприємствах із виробництва пастильних виробів [Текст] / М. В. Ляшко ; наук. керівник Т. М. Попова //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 244-254.
Додаткові точки доступу:
Ляшко, М. В.
Попова, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ляшко, М. В.
Попова, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|