
>
Дюкарева, Г. І.Мікробіологічні показники якості нових видів паштетів з підвищеною харчовою цінністю [Текст] / Г. І. Дюкарева, М. Л. Серік, Т. М. Головко //
Дюкарева, Г. І.
Розвиток наукових досліджень – 2008 : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 24-26 листоп. 2008 р. - Полтава, 2008. - Т. 8. - С. 31-32.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|