>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Оцінка споживчих властивостей кремово-збивних цукерок з насінням чіа під час зберігання [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв //
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 107-108.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|