>
Мелушова, Д. С.Формування інформаційної системи організації [Текст] / Д. С. Мелушова, наук. керівник П. Л. Гринько //
Мелушова, Д. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДКХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 85.
Додаткові точки доступу:
Гринько, Павло Леонідович
Додаткові точки доступу:
Гринько, Павло Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|