
>
Щербак, Т. А.Культура харчування як складовий елемент національних традицій та обрядів [Текст] / Т. А. Щербак, наук. керівник : Н. І. Єсінова, Б. Б. Ботштейн //
Щербак, Т. А.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 521.
Додаткові точки доступу:
Єсінова, Ніна Ігорівна
Ботштейн, Б. Б.
Додаткові точки доступу:
Єсінова, Ніна Ігорівна
Ботштейн, Б. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|