>
Методичні вказівки та завдання до тренінгу з економіки і планування в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства [Текст] : для студентів напряму підгот. 6.030504 Економіка підприємства / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. П. Ушакова, А. М. Волосов, С. О. Зубков. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 61 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Ушакова, Н. П.\уклад.\
Волосов, Анатолій Михайлович\уклад.\
Зубков, Сергій Олександрович\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Ушакова, Н. П.\уклад.\
Волосов, Анатолій Михайлович\уклад.\
Зубков, Сергій Олександрович\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|