
>
Розрахунок процесу шокового заморожування харчових продуктів [Текст] / В. В. Старченко ; наук. керівник: В. О. Потапов, Д. П. Семенюк //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 181-191.
Додаткові точки доступу:
Старченко, В. В.
Потапов, Володимир Олексійович\наук. керівник\
Семенюк, Дмитро Павлович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Старченко, В. В.
Потапов, Володимир Олексійович\наук. керівник\
Семенюк, Дмитро Павлович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|