>
Devising a technology for hot thermostable sauces based on dairy raw materials [Electronic resource] / O. Ianushkevych, N. Grynchenko, A. Radchenko, A. Marynin, O. Hrynchenko, M. Kolesnikova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 3, Issue 11. - P. 33-42. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.330249.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ianushkevych, Oleksandr
Grynchenko, Nataliya
Radchenko, Anna
Marynin, A.
Hrynchenko, Olha
Kolesnikova, Maryna
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ianushkevych, Oleksandr
Grynchenko, Nataliya
Radchenko, Anna
Marynin, A.
Hrynchenko, Olha
Kolesnikova, Maryna
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |