>
Технологія продуктів оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Факт, 2022. - 40 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|